Zgodovina podjetja

Podjetje TRGOVINA EUROAVTO, Damjan Tretinjak s.p. je bilo ustanovljeno 01.02.2006 z namenom razširiti ponudbo rabljenih vozil na področju mesta Ptuj in okolice v segmentu srednjega cenovnega razreda. Po prodajnih rezultatih v nekaj več kot enoletnem poslovanju je bilo mnenje, da jim posel dobro uspeva, saj se je v povprečju prodalo med 15 in 20 vozil na mesec. Vse to pa je pripeljalo do preoblikovanja podjetja v sredini leta 2007 v D.O.O

Leta 2007 se je podjetje preimenovalo v podjetje EVROAVTO PTUJ, TRGOVINA D.O.O. in nadaljevalo z dobrim poslovanjem. Podjetje ponudi nove produkte, prodaja MOBILNIH HIŠ: ADRIA MOBIL in SUNROLER. 

Podjetje EVROAVTO PTUJ, TRGOVINA D.O.O. se skozi obliko družbe z omejeno odgovornostjo ukvarja s posredništvom in prodajo osebnih in dostavnih vozil, počitniških prikolic, plovil mobilnih hiš. Podjetju strmi k temu, da svoje stranke ne le zadovolji, ampak preseže strankina pričakovanja in s tem ohranja visok ugled podjetja in kvalitetne storitve. 

Svojim strankam nudi kvalitetna in cenovno ugodna rabljena osebna in dostavna vozila, počitniške prikolice, plovila in mobilne hiše. Trgu ponuja celovite storitve pri prodaji in financiranju vozil. Njihov primarni trg dobave vozil je Slovenija. 

Podjetje opravlja storitve na področje celotne Slovenije. Svojo ponudbo počitniških prikolic, plovil in mobilnih hiš ponuja tudi na trgu Hrvaške.

Kot podjetje se zavedajo, da na trgu obstaja velika konkurenca na tem področju, vendar dobro izkoriščajo svoja znanja in poznanstva, da lahko nudijo ugodne in kvalitetne storitve.

So prepoznavno podjetje na štajerskem območju kakor tudi širše, saj k nam prihajajo kupci iz vseh koncev Slovenije.

Kontakti

Trgovina Evroavto d.o.o.
Mariborska cesta 43
2250 Ptuj

Kje smo <- zemljevid

E-mail: evroavto.ptuj@gmail.com

GSM:

041 470 202 (Damjan)

Delovni čas :

PON - PET:
9.00 - 17.00

SOBOTA:
8.00 - 12.00

Visit in Ladbrokes bingo information.